Over mij

Mijn naam is Gea Schippers en ik heb sinds een paar jaar jaar een atelier in druktechnieken in Emmen.
Na tien jaar voor de klas te hebben gestaan heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en het bevalt me uitstekend!.
Druktechniek is niet het enige wat ik kan. In mijn opleiding in Groningen heb ik gewerkt met verschillende disciplines zoals; metaal, textiel, papier, keramiek, druktechniek, hout en kosteloos materiaal. Ik heb lange tijd geschilderd en daar goed les in gehad. Maar het werken met kinderen blijft een rode draad in mijn werk.
Inmiddels werk ik samen met o.a. de Brede School Emmen, De Kunstbeweging en Sedna Movents en kom zo toch weer binnen scholen en in aanraking met jongeren, maar nu om heerlijk creatief bezig te zijn. Regelmatig verzorg ik ook teamuitjes van verschillende bedrijven.
In mijn lessen die ik geef in het atelier of daarbuiten werk ik graag zoveel mogelijk procesgericht. Ik vind het belangrijk om op deze manier te werken, omdat dit de creativiteit stimuleert. Creativiteit is creëren, maar is ook oplossingsgericht leren denken én doen. Voor mij is dat de basis van je verdere leven. Leren vertrouwen op je eigen kunnen. En hoe leuk is dat om dat op een kunstzinnige manier te doen!

Graag zie ik u in mijn atelier!